lördag 6 juni 2009

En dag med Andy

Idag var det premiär för lite Andie äventyr är på julrosvägen...

Hon är ett energi knippe utan dess like. Hon fixade bla lite ny frisyr på Chai!! 
Provade att filma lite med telefonen och det gick ju bra verkar det som :)...


Annars så var det en lugn dag.....katten råkade bli inspärrad i extrarummet större delen av dagen men så går det när man smyger omkring. Hade hon varit framme hade det aldrig hänt :)

Just nu firar hon sin nyfunna frihet med att sitta ute på grannens tak i regnet...

Ja idag var det ju Sveriges national dag!
Den firades med:

10 grader varmt blåst och regn.
Svensk förlust mot Danmark. (hur det nu gick till då de innan matchen pratades om att Sverige var bättre än Danmark på alla positioner.)

Inte vart det något Svenskt jubel alls. En väldigt blek insats av Sverige. De bästa det fick till var ett ass på Danmarks mål....vilken national dag!! Kunde förvaltats på bättre sätt. Tex en att sätta en straff....göra mål på sina chanser...eller nått annat som skulle kännas mer upplyftande. SOL kanske :)

Vi får se fram emot en härlig tennis final i Sveriges tecken i morgon istället. Alltså...

UUUt med Fotboll
IIIIn med Tennis

Men jag är inte bitter, jag är rätt nöjd med dagen. Har booostat massa positiv energi av Vildingen Andie. Blivit bjuden på gott grillat, svenska jordgubbar och trevligt sällskap. Dessutom hooockat upp en tandläkare som vist ska vara både prisvärd och duktig. Verkar nästan för bra för att vara sant!!

Nu är det väl bara sängen som kallar snart. OCH en fundering på hur man ska klara mysteriet med kloningen till i morgon när det två födelsedags kalas precis samtidigt.....komplicerat och typiskt!!!

Godnatt och sovgott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar